Početna

Usluge transporta


Plovna dizalica 'Marjanka'

Brodosplit Grupa
Vijesti

BROD-BETONARA ‘PLOVPUT SPLIT’ ISPUNIO OČEKIVANJA

3/08/17 - U Brodograđevnoj industriji Split  28. siječnja 2016. godine obavljena je primopredaja radnog broda-betonare 'Plovput Split'. Brod je ukupne dužine 48,20 metara, širine 11,30 metara, bruto tonaže 761 BRT-a i nosivosti 305 tona s kombinacijom tri različita stanja krcanja ovisno o vrsti i vrsti tereta.

more...

POSTAVLJANJE BRANA ZA SPAS VENECIJE OD UTJECAJA PLIME

05/07/17 - Nakon niza provedenih međunarodnih natječaja i izbora Brodosplita kao najboljeg graditelja te potpisanih ugovora za gradnju 63 čelične brane koje će biti instalirane na morskim prolazima Malamocco, Chioggia i San Nicolo, što kroz Venecijansku lagunu vode prema Veneciji s ciljem zaustavljanja utjecaja plime na grad, posljednjih je mjeseci u tijeku njihovo instaliranje u morski prolaz Malamocco.

more...

NOVI BROD ZA FLOTU DOMAĆEG NAUTIČKOG TURIZMA

29/06/17 - Danas je u Brodograđevnoj industriji Split u more položena Novogradnja 546, brod za nautički turizam izgrađen za domaćeg naručitelja tvrtku Tajna mora d.o.o. u vlasništvu obitelji Marunčić iz Omiša.

more...

BRODOSPLIT PORINUO NAJVEĆI JEDRENJAK NA SVIJETU

10/06/17 - U Brodograđevnoj industriji Split 10. lipnja 2017. godine porinuta je Novogradnja 483, imena 'Flying Clipper' najveći brod s križnim jedrima na svijetu koji se gradi za kompaniju Star Clippers Ltd. iz Monaka.

more...

PORINUĆE OBALNOG OPHODNOG BRODA

3/06/17 - U Brodograđevnoj industriji Split 3. lipnja 2017. porinuta je Novogradnja 540, prototip prvog obalnog ophodnog broda, ugovorenog za Ministarstvo obrane Republike Hrvatske.

more...

‘SPLIT JE HIT – DOĐI U BRODOSPLIT’

18/05/17 - S obzirom na to da je veliki interes domaćih i stranih gostiju za boravak u Splitu posljednjih godina, adventski slogan 'Split je hit, dođi u Split' može se primijeniti i na Brodosplit. U samo godinu dana, organiziranim izletima splitski 'škver' posjetilo je više od 1500 ljudi.

more...
  Trazi

Odnosi s javnošću

Intervju - Tomislav Debeljak


Odnosi s javnošću

Brodosplit na sajmu vojne industrije


DIV Grupa

Najveća tvornica vijaka u Europi

Sva prava pridržana © Brodosplit - 2008
Admin | Izrada: NETMedia