Vijesti

Vijesti

BRODOSPLIT PORINUO NAJVEĆI JEDRENJAK NA SVIJETU

10/06/17 - U Brodograđevnoj industriji Split 10. lipnja 2017. godine porinuta je Novogradnja 483, imena 'Flying Clipper' najveći brod s križnim jedrima na svijetu koji se gradi za kompaniju Star Clippers Ltd. iz Monaka.

Više...

PORINUĆE OBALNOG OPHODNOG BRODA

3/06/17 - U Brodograđevnoj industriji Split 3. lipnja 2017. porinuta je Novogradnja 540, prototip prvog obalnog ophodnog broda, ugovorenog za Ministarstvo obrane Republike Hrvatske.

Više...

‘SPLIT JE HIT – DOĐI U BRODOSPLIT’

18/05/17 - S obzirom na to da je veliki interes domaćih i stranih gostiju za boravak u Splitu posljednjih godina, adventski slogan 'Split je hit, dođi u Split' može se primijeniti i na Brodosplit. U samo godinu dana, organiziranim izletima splitski 'škver' posjetilo je više od 1500 ljudi.

Više...

BRODOSPLIT NA SAJMU VOJNE I OBRAMBENE INDUSTRIJE I TEHNOLOGIJE

19/02/17 - U Abu Dhabiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima se od 19. do 23. veljače održava 13. Sajam naoružanja i vojne opreme IDEX 2017., najveći svjetski sajam vojne i obrambene industrije i tehnologije, ujedno jedina međunarodna izložba naoružanja i vojne opreme na području Bliskog Istoka i Sjeverne Afrike.

Više...

ZAPOČELA IZGRADNJA NOVOG KRUZERA

15/02/17 - U Brodograđevnoj industriji Split na stroju za rezanje limova 15. veljače 2017. godine započela je obrada čelika za Novogradnju 538, putnički brod za krstarenja koju tvrtka u grupaciji Brodosplit-BSO d.o.o. gradi za domaćeg naručitelja tvrtku Brodarstvo Marasović d.o.o. iz Krila Jesenice.

Više...

PRIMOPREDAJA JUBILARNOG DESETOG ‘MINI KRUZERA’

23/01/17 - U Brodograđevnoj industriji Split 23. siječnja 2017. godine u more je položena Novogradnja 545, brod za nautički turizam izgrađen za domaćeg naručitelja tvrtku Mladin Punta d.o.o. u vlasništvu obitelji Mladin iz Jesenica.

Više...

NOVI POSLOVNI USPJEH BRODOSPLITA – UGOVORENA GRADNJA BRODA ‘HONDIUS’ ZA KRSTARENJA U POLARNIM PODRUČJIMA

23/11/16 - Nakon višemjesečnih pregovora i niza ponuđenih tehničkih inovativnih rješenja, Brodosplit je dobio posao izgradnje broda 'Hondius’ za krstarenja polarnim područjima. Ugovor je potpisan s tvrtkom Oceanwide Expeditions, vodećom kompanijom za putnički turizam u polarnim područjima iz grada Vlissingena u Nizozemskoj.

Više...

POSJET VOJNOG IZASLANSTVA I FRANCUSKIH VELEPOSLANIKA U REPUBLICI HRVATSKOJ

15/11/16 - U okviru dolaska francuske nuklearne podmornice ''Rubis'' u Split, 15. studenoga 2016. godine Brodograđevnu industriju Split posjetili su predstavnici francuskog vojnog izaslanstva i francuski veleposlanici u Republici Hrvatskoj Corinne Meunier i Philippe Meunier.

Više...

PRIMOPREDAJA VATROGASNIH SPASILAČKIH ČAMACA

20/10/16 - U organizaciji Hrvatske vatrogasne zajednice, 20. listopada 2016., u prostoru Vatrogasne zajednice Karlovačke županije održana je svečana primopredaja vatrogasnih čamaca za spašavanje.

Više...

IZASLANSTVO VOJNO-DIPLOMATSKOG ZBORA U POSJETI BRODOSPLITU

20/10/16 - U sklopu dvodnevnih aktivnosti međunarodne obrambene suradnje između MORH-a i vojno-diplomatskog zbora u RH (VDZ-a), vojni izaslanici akreditirani u Republici Hrvatskoj 19. listopada su prisustvovali održavanju vojne vježbe ‘’HARPUN 16’’, a 20. listopada posjetili Brodograđevnu industriju Split.

Više...
Stranica: 1 od 19
Sva prava pridržana © Brodosplit - 2008
Admin | Izrada: NETMedia